Aicha - pyöreä

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 380,00 €

Hintasi: 285,00 €

Alennushinta: 190,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kuuluuko trendikäs salmiakkikuvio sinunkin suosikkeihisi? Sukhin uusi, pyöreä Aicha-paimentolaismatto hurmaa jokaisen!Nämä pyöreät Beni Ouarain-matot valmistetaan käsityönä Marokossa, jossa työlleen omistautuneet matontekijät pitävät yllä tätä pitkäaikaista perinnettä. Heidän mattoihinsa kelpaavat vain parhaat raaka-aineet ja usko pois, huomaat kyllä eron muihin mattoihin verrattuna!Kaipaatko ympärillesi kauneutta? Kukapa ei. Korkealaatuinen villamatto on varma tapa lisätä kodin viehätysvoimaa.Tyylikkäät Beni Ouarain-mattomme sopivat kaikenlaisiin koteihin. Mattojen neutraalit sävyt käyvät yhteen erilaisten värimaailmojen kanssa, joten sinun tehtäväksesi jää etsiä oikea paikka matolle ja upottaa varpaasi sen kutsuviin villoihin.Saatavana myös: Aicha - valkoinen sekä Aicha - harmaa
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: