Ali

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 360,00 €

Hintasi: 270,00 €

Alennushinta: 180,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Käsintehty, palmikoitu Ali-huopamatto luo mihin tahansa huoneeseen rentoutuneen ja rauhoittavan ilmapiirin. Intialaiset matontekijämme ovat kutoneet hellävaraisesti nämä kauniin kermanväriset matot. Ne ovat tehty kestämään käyttöä. Jos olet etsinyt monipuolista huopamattoa, joka sopii erilaisiin huoneisiin, rakastut varmasti Ali-mattoon.Melkein mikä tahansa on mahdollista Ali-matolle. Puuttuuko toimistostanne matto, joka toisi kodikkuutta? Tai olisiko tämä juuri se matto, joka viimeistelee olohuoneen ilmeen? Pehmeä Ali-huopamatto on mainio valinta myös makuuhuoneeseen. Perinteinen palmikkokuvio lumoaa, ja valmistukseen on käytetty kestäviä materiaaleja. Lopputulos tekee vaikutuksen.Tulet varmasti pitämään siitä, miltä Ali-mattomme näyttää ja tuntuu. Valitse koko, joka sopii parhaiten kotiinne. Saat taatusti aikaiseksi taianomaisen tunnelman.
Malli:Palmikoidut huopamatot
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä palmikoidut huopamatot

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 63700992, emalloc: 61509584
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem