Amina

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Beni Ouarain-mattomme ovat vastustamattoman mukavia käytössä. Tämä valkoinen, käsinkudottu kaunotar Marokosta tekee varmasti vaikutuksen. Pidämme erityisesti Amina-maton tyylikkäistä hapsuista. Tämä matto tuo eloa huoneeseen kuin huoneeseen.Villa on mahtava luonnonmateriaali, jonka kauneudelle ja kestävyydelle on vaikea löytää vertaista. Ei siis ihme, että se on ollut matontekijöiden suosiossa jo vuosisatojen ajan. Sukhin Beni Ouarain-matoissa hyödynnetään kaikki villan parhaat puolet, ja jokainen matto on valmistettu alusta loppuun asti käsin laadukkaimpia raaka-aineita kunnioittaen.Sukhi on sitoutunut tarjoamaan työntekijöilleen 2-3 kertaa paikallista keskiansiota korkeampaa palkkaa, sillä haluamme olla muuttamassa tuotantotapoja eettisimmiksi.Amina-matto hemmottelee omistajaansa, joten anna itsellesi lupa nauttia pienestä luksuksesta.Saatavana myös: Amina - pyöreä sekä Amina - harmaa
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60955136
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem