Amina - harmaa

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Haluatko kotiisi jotain uutta ja ainutlaatuista? Silloin kannattaa toivottaa tervetulleeksi harmaa Amina-paimentolaismatto, joka on kaunis täydennys mihin tahansa tilaan.Nämä paksut paimentolaismatot ovat valmistettu kärsivällisesti alusta loppuun saakka käsityönä, vain laadukkaimpia raaka-aineita käyttäen. Matontekijämme valitsevat mattoihinsa vain puhtainta villaa, ja lopputuloksena on ympäristöystävällisiä mattoja, jotka eivät allergisoi.Hienot hapsut tuovat mattoon eloa ja siitä välittyy marokkolainen elämänilo. Se on osa käsityöläistemme kulttuuria ja upeaa mattoperinnettä, joka kutsuu mukaan seikkailuihin. Pehmeät paimentolaismatot houkuttelevat istumaan kyytiin, sulkemaan silmät ja lähtemään jännittävälle matkalle!Saatavana myös: Amina - pyöreä sekä Amina - valkoinen
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 60907184
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem