Amina - pyöreä

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 380,00 €

Hintasi: 285,00 €

Alennushinta: 190,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Pyöreät matot ovat persoonallisia, ehkä jopa hieman yllätyksellisiä. Ei ole väliä laitatko maton toimistoon, olohuoneeseen tai vaikka kylpyhuoneeseen, se piristää varmasti ympäristöään. Tämä valkoinen Beni Ouarain-matto on valintasi tilaan, joka kaipaa hieman lisää valoisuutta.Marokkolaiset matot tuntuvat ja näyttävät aivan erityisiltä. Ne ovat poikkeuksellisen upeita ja herättävät varmasti vieraidesi huomion. Ja nämä perinteiset berberimatot ovat yhtä kestäviä kuin ovat kauniitakin.Näitä käsintehtyjä mattoja on vaikea vastustaa. Kun olet saanut oman Beni Ouarain-mattosi, ymmärrät varmasti mitä tarkoitamme!Saatavana myös: Amina - suorakulmainen harmaa sekä Amina - suorakulmainen valkoinen
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 60897416
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem