Anjana

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Aito ja kestävä laatumatto on vain yhden kosketuksen päässä. Valitse vaikka loistavan sininen Anjana, "Chunky" villamatto. Sen sininen väri on upea. Väri on kuin pilvetön sinitaivas. Anjana-matto antaa sinullekin olotilan joka on kevyt ja vapaa.

Loistavan sininen matto on sopiva mihin tilaan hyvänsä. Laita se makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Huone kuin huone ja Anjana tuo siihen kodikasta lämpöä.

Ilahdut kun näet miten ajaton Anjana muuttaa huoneen tai tilan tunnelmaa. Tämä uskomattoman taitavasti tehty matto tekee sinulle hyvää. Se kohentaa mielialan joka kerta kun katsot sitä!

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60846040
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem