Ashmita

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kaipaatko elämääsi hieman hyggeä? Keltainen Ashmita on kirkas ja ihastuttava kuin aurinko. Tämä muhkea "Chunky" villamatto piristää huoneen kuin huoneen.

Hygge on tanskaa. Se tarkoittaa kaikkea mikä on hyvinvointia ja kodikkuutta elämässä.

Ashmita on myös huomiotaherättävän iloinen matto. Se on täydellinen matto lastenhuoneeseen. Anna sen tuoda ripaus elämää mihin tahansa huoneeseen. Tämä matto kyllä huomataan.

Käsityöläisemme yhdistävät Ashmitan maagisen keltaisen ja Uuden-Seelannin ensiluokkaisen villan toisiinsa. Näin syntyy jotain todella erityistä.

On mahtava elämys koskea tätä mattoa. Anna kätesi kulkea vapaasti sen pinnalla. Ymmärrät miksi uskomaton "Chunky"-matto on rakkautemme ja intohimomme kohde.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 60908232
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem