Malika - harmaa

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Oletko jo tutustutunut harmaaseen Malikaan, joka on klassinen paksu ja lämmin paimentolaismatto? Tämä matto on täydellinen esimerkki marokkolaisesta berberimatosta, ja se on valmistettu huolella perinteitä kunnioittaen.Haluamme, että mattojemme alkuperä tulee esiin. Beni Ouarain-matoissamme voit nähdä erilaisia symboleja, ja nämä merkit kertovat tekijänsä elämästä. Matot ovat kudottu rakkaudella puhtaista, luonnollisista raaka-aineista ja ne ovat tehty kertomaan tarinaansa eteenpäin sukupolvelta toiselle.Voit valita parhaan koon omalle matollesi. Tahdomme, että tämä kauniin harmaa Beni Ouarain-matto istuu täydellisesti uuteen kotiinsa. Matot ovat kuin käytännöllisiä taideteoksia, ja me haluamme tarjota näitä asiakkaillemme edullisesti!Saatavana myös: Malika - valkoinen sekä Malika - pyöreä
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: