Khadija - harmaa

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Marokkolaiset Beni Ouarain-mattomme tarjoavat todellista silmänruokaa. Ne ovat pala alkuperäistä marokkolaista mattoperinnettä, joka on kulkenut paimentolaisheimojen keskuudessa vuosisatojen ajan. Marokkolaiset työntekijämme ovat erittäin ylpeitä saadessaan jatkaa tätä traditiota joka päivä.Harmaassa Khadija-matossa on tyylikäs salmiakkikuvio. Ajattomat paimentolaismatot ovat tunnettuja kestävyydestä, kauneudesta ja siitä, että matto säilyy sukupolvelta toiselle, aina yhtä upeana.Parasta paimentolaismatoissamme on niiden monikäyttöisyys. Ne toimivat niin toimistotiloissa kuin kotona. Neutraalit sävyt sopivat kaikenlaisiin ympäristöihin.Monipuolisia mattoja ei ole koskaan liikaa! Eikä varsinkaan paimentolaismattoja, joiden muhkeudelle eivät muut matot vedä vertoja!Saatavana myös: Khadija - valkoinen sekä Khadija - pyöreä
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: