Räätälöity Beni Ouarain - pyöreä

Räätälöity Beni Ouarain - pyöreä

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 380,00 €

Hintasi: 285,00 €

Alennushinta: 190,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Näitä upeita pyöreitä Beni Ouarain-mattoja on saatavilla useassa eri värissä. Onko suosikkivärisi harmaa, pinkki, ruskea, valkoinen vai musta? Sen jälkeen löydä oma lempikuviosi: perinteiset symbolit, ehkäpä aallot tai trendikäs salmiakkikuvio? Sitten jää vielä koon valinta. Tämä Beni Ouarain-matto on alusta loppuun sinun suunnittelemasi.Kutsumme marokkolaisia matontekijöitämme taiteilijoiksi. He ovat syntyneet Marokossa ja kasvaneet osaksi alueen kuuluisaa käsityöperinnettä, ja ovat nyt osaltaan jatkamassa sitä. Myös me arvostamme heidän kulttuuriaan ja haluamme tukea sen siirtymistä sukupolvelta toiselle. Maksamme työntekijöillemme kunnollisen korvauksen, ja uskomme sen olevan tärkeää myös asiakkaillemme.Voit suunnitella oman Beni Ouarain-mattosi jo tänään. Se tulee säilymään sinulla koko elämäsi ajan.
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: