Bidhya

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Bidhya on upea harmaa matto. Se on huolellisesti suurilla puikoilla neulottu. Se on hämmästyttävä esimerkki siitä käsityötaidosta mitä tarvitaan kun valmistetaan Sukhin "Chunky" villamatto.

Jokainen Sukhi-matto on ainoa laatuaan. Toista aivan samanlaista et löydä. Matot ovat huolellista käsityötä. Sukhi-maton charmia ei voi vastustaa.

Sukhin käsityöläiset valmistavat maailman hienoimpia mattoja. Mahtavan pehmeä Bidhya on kutojiemme työtä. Käytämme ainoastaan maailman parasta saatavilla olevaa villaa. Artesaanimme käsittelevät tätä poikkeuksellista villaa huolella ja varoen. Näin syntyvät pehmeimmät matot mitä tiedät. Lämmin ylellisyys on ominaista Sukhin matoille.

Harmaan värinsä ansiosta Bidhya on monikäyttöinen matto. Se käy kodin kaikkiin huoneisiin.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60846576
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem