Bimala

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Loistavan sininen Bimala on matto joka todella huomataan. Onko sinulla huone joka kaipaa sähäkkyyttä ja väriä? Haluatko maton joka tuo kodikasta fiilistä tilaan kuin tilaan? Siinä tapauksessa tämä kirkkaansininen "Chunky" villamatto on sinun!

Me Sukhilla uskomme luksukseen. Ylellistä mattoa on nautinnollista koskea. Tämä luonnonmukainen villamatto yllättää aina uudestaan. Tulet pitämään siitä miltä matto tuntuu jalkojesi alla.

Kaikki Sukhi-matot valmistetaan Reilun kaupan periaatteella. Käsityöläisemme saavat kunnollista palkkaa ja heillä on hyvät työskentelyolosuhteet. Haluamme heidän olevan tyytyväisiä ja tuotteliaita. He vaalivat työllään matonkutomisen taidemuotoa.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 60908832
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem