Bina

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Bina on elegantti kudottu Sukhi-matto. Tämä "Chunky" villamatto on oitis kotonaan siellä mihin sen laitatkin. Se sopii makuuhuoneeseen, eteiseen ja jopa olohuoneeseen.

Binan hienovaraisen neutraali väri on jotain erityistä. Sen avulla matto sopii yhteen eri sisustustyylien kanssa. Kodin sisustus voi olla millainen hyvänsä ja Bina tuo siihen lämpöä ja hyvää tunnelmaa. Voit olla tyytyväinen valintaasi.

On lukuisia syitä miksi sisustamisen ammattilaiset rakastavat Sukhia. Upottavat ja mukavat "Chunky" matot ovat erityisiä villamattoja. Käsityöläisemme uskovat työhönsä ja sen laatuun. Binan kaltainen ihmeellinen matto on oleellinen lisä kotiisi tai toimistoon.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60842168
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem