Binda

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Huomaatko miten pehmeän pinkki väri Binda-matossamme on? Tämä katseet kääntävä "Chunky" villamatto on hyvin uniikki. Se on täydellinen matto lastenhuoneeseen tai leikkitilaan. Tai mihin tahansa huoneeseen joka kaipaa lisää väriä. Binda tekee huoneesta eloisan ja kodikkaan.

Käsityöläisillemme ei löydy vertaisia. Vuosien saatossa Sukhi on valmistanut mattoja jotka ovat maapallon hämmästyttävimpiä. Tiimistämme on mahtavaa että voimme ylläpitää matonkutomisen taidetta. Mattomme ovat kauneudessa ja kestävyydessä ylivertaisia.

Sukhi tarjoaa sinulle maailman kiinnostavimmat matot. Bindan kaltainen luonnollinen ja käsintehty Sukhi-matto saa meidät tuntemaan ylpeyttä.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60940128
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem