Bishnu

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sukhi ei usko mattoon joka on tavanomainen. Bishnu-mattomme onkin kaikkea muuta kuin tavanomainen!

Bishnu on upea yksivärinen matto. Siinä on neutraali, levollinen ja rauhoittava värisävy. Mutta sen neulospinta on muhkea ja rouhea.

Sijoita tämä matto mihin tahansa huoneeseen. Sen vaikutus on uskomaton! Haluatko maton joka tekee vaikutuksen? Silloin Bishnu on täydellinen valinta.

Sukhi-matot ovat laadukkaita joka suhteessa. Olemme löytäneet maailman taitavimmat kutojat. Sen jälkeen etsimme käsiimme maailman taipuisimman, pehmeimmän ja ylellisimmän villan. Meille kelpaa vain paras.

Lopputuloksena on pehmeä "Chunky" villamatto. Toimitamme maton suoraan kotiovellesi. Sukhi-matot tehdään niin taitavasti, että niiden laatu jopa ylittää odotuksesi.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60817528
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem