Ensimmäiset matot Sukhin valikoimissa olivat rakastettuja nepalilaisia huopapallomattoja. Näitä Uudesta-Seelannista tuodusta ensiluokkaisesta lampaanvillasta valmistettuja pehmeitä mattoja löytyy lähes 70 eri värissä, monessa eri koossa, pyöreinä ja suorakulmaisina ja kuvioitunakin – ei siis mikään ihme, että huopapallomatoista on tullut yksi Sukhin suosituimmista tuotteista! Se on helppo pitää puhtaana, pehmeä, kaunis ja helposti soviteltavissa omaan sisustukseen. Se on myös nepalilaisten matontekijöidemme mahtava taidonnäyte, sillä jokainen huopapallo on valmistettu huolellisesti käsin: kotisivuillamme on video, jonka katsomisen jälkeen arvostat huopapallomattoasi entistä enemmän!

 

Olemme jo aiemmin kirjoittaneet mattojemme monipuolisuudesta ja mahdollisuuksista muokata niistä juuri omaan kotiin sopiva uniikki yksilö. Mutta tiesittekö, että meiltä löytyy sisustustuotteita muuallekin kuin lattialle? Kaikista matoistamme on mahdollista tilata näytekappale koossa 15x20 cm, ja voin luvata, että olemme nähneet monenlaisia ratkaisuja näiden pikkumattojen sijoittamiseen! Niitä on nähty seinillä, ikkunalaudoilla, jopa nukkekodeissa. Helposti käy niin, että kun on saanut pienen palan luksusta kotiin, haluaa myös vähän suuremman maton...

sukhimatot-huopapallomatto

byld: wonderwood

 

Keittiön klassikko: Huopapalloalunen 

Varmasti suosituin pienistä sisustustuotteistamme on huopapallomaton ”pikkusisaret”, eli pyöreät huopapalloaluset 20 cm läpimitalla ja suorakulmaiset aluset koossa 15x20 cm. Tällaisen mainion alusen voit tilata vaikka samoissa väreissä kuin oman huopapallomattosi, mikäli olet yhteensointuvan sisustuksen ystävä! Alusen lisäksi valikoimasta löytyy myös lasinalusia kahdessa koossa (10x10 cm ja 20x20 cm), neljän ja kymmenen kappaleen paketteina. Jos siis olet hulluina huopapalloihin, voi niiden avulla koristaa koko kattauksen.

 

Huopapalloalunen sopii leikkeihin, kylpyhuoneeseen, perinteiseksi pannunaluseksi tai koristeeksi. Kuten nepalilaiset matotkin, myös huopapalloaluset valmistetaan alusta loppuun käsityönä, väriaineina käytetään myrkyttömiä ja allergisoimattomia värejä ja kaikista tärkeintä: työntekijämme saavat pienemmistäkin tuotteista oikeudenmukaisen korvauksen!

huopapallo-matto-sukhi

byld: elephantintheroom

 

Huopapalloaluset ovat hauska ja edullinen tapa lisätä väriä keittiöön. 100 prosenttista villaa olevat aluset hylkivät vettä ja likaa, onhan villa luonnostaan antibakteerista ja hygieenista. Näin ollen huopapalloalusta voi hyvällä omatunnolla pitää myös kylpyhuoneessa, ja keittiössä se kestää kuumuutta eikä syty pienestä palamaan. Monet myös tilaavat alusen ennen lopullista ostopäätöstä isommasta matosta, sillä pienemmän huopapalloalusen kanssa on helpompi arvioida, kuinka hyvin suurempi matto sopii kotiin.

 

Ei muuta kuin leikkimään! 

Sisustuksen ei tarvitse olla vakavaa. Sukhi tarkoittaa nepaliksi onnellista, ja me uskomme, että pieni pala väriä, kauneutta ja pehmeyttä arjessa varmasti tekee arjesta vähän iloisemman. Mekin ilahdumme aina nähdessämme esimerkiksi Instagram-tilillämme kuvia, joissa huopapalloaluset ovat päässeet kynttilöiden, kukkamaljakoiden tai vaikka posliinisten pääkallojen alle osaksi niitä pieniä asioita, jotka tekevät kodin sisustuksesta persoonallisen. Huopapalloaluset toimitamme ympäri Eurooppaa ilman toimituskuluja, joten kovin kalliiksi eivät kokeilut tule! Lähetäthän meille kuvasi, kun keksit jonkun aivan uuden paikan aluselle?