Jos kaipaat kotiisi persoonallista mattoa, jollaista ei jokaisesta kodista löydy, suosittelemme tutustumaan intialaisiin villamattoihimme, jotka on valmistettu huovutetusta langasta. Nämä hauskat huopamatot valmistetaan kuudessa eri väriyhdistelmässä mustavalkoisesta sateenkaaren kirjavaan, ja voimme luvata että ne tekevät kodistasi heti astetta uniikimman.

monta-monivarista-huopa-mattoa-kasin-tehty

Laadukkaita raaka-aineita, pilvimäistä pehmeyttä

Huovutetusta langasta valmistetut huopamatot valmistetaan mattopajallamme Pohjois-Intiassa, jossa perinteisten käsityötaitojen yhdistäminen moderneihin mattoihin on tuonut monelle käsityöläiselle mahdollisuuden uuteen, vakaaseen toimeentuloon. Näiden mattojen erikoisuus on oikeastaan vanhanaikainen tapa värjätä langat, nimittäin upottamalla. Käyttämämme väriaineet ovat aina mahdollisimman ekologisia, sillä mattopajamme ei ole tehdas vaan pieni ja kotikutoinen työpaja, jossa haluamme huolehtia myös työntekijöidemme turvallisuudesta. Uppovärjäyksen ansiosta värit ovat todella syviä ja kirkkaita, herättäen eloon myös ympäristönsä. Mattojemme villa tulee Uudesta-Seelannista, ja se on mulesing-vapaata villaa – parasta laatuaan.

iloisen-varinen-matto-joka-sopii-moneen-tilaan

Huovutetusta langasta valmistetut huopamatot ovat yksi monista Sukhin mattojen väripilkuista. Näissä matoissa yhdistyy leikkisyys ja käytännöllisyys, sillä nämä matot ovat valikoimamme edullisimpia mattoja. Niiden valmistus vie noin neljä viikkoa ja ne ovat alusta loppuun käsityötä, kuten muutkin mattomme. Kun matto on valmis, se lähetään suoraan mattopajalta uuteen kotiinsa. Sen ansiosta emme joudu käyttämään turhia kemikaaleja mattoihimme, sillä niitä ei tarvitse säilyttää varastossa pitkiä aikoja tai suojata tuholaisia vastaan.

Iloisia väriyhdistelmiä

Nämä matot eivät sovi tosikoille. Ne ovat mitä värikkäimpiä, pirteitä ja pehmeitä. Täydellisiä siis esimerkiksi lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen, jossa kaivataan eloa. Mustavalkoinen matto Arjun on klassisempi yhdistelmä, johon on lisätty ulottuvuuksia harmailla huopapaloilla. Sinisessä Krishna-matossa on merellisiä sinisen sävyjä, jotka sopivat erityisen hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen, jossa kaivataan rauhoittavia elementtejä. Jos kotonasi on paljon huonekasveja, sopii vihreä huopamatto Reyansh varmasti niiden pariksi. Valikoimastamme löydät huovutetusta langasta valmistetut matot myös monivärisinä, viininpunaisen ja violetin yhdistelmänä sekä ihanan oranssi-keltaisena.

Huovutetusta langasta valmistettu huopamatto on kirjavuutensa ansiosta myös käytännöllinen valinta, sillä siitä eivät tahrat näy heti. Matto on noin 2 cm paksu, mikä kannattaa ottaa huomioon mikäli sen haluaa sijoittaa ovien lähelle. Mikäli olet kiinnostunut matosta mutta et aivan varma siitä, mikä väriyhdistelmä sopii parhaiten kotiinne, voi näistäkin matoista tilata näytekappaleet. Valitsemalla pienimmän mahdollisen koon (15cm x 20cm) kokovalikosta voit tilata näytepalan. Tämä hinta hyvitetään mahdollisen mattotilauksen yhteydessä. Nyt vain rohkeasti antamaan mahdollisuus väreille! Tiesithän, että me Sukhilla tarjoamme mielellämme myös sisustussuunnittelijamme apua, mikäli haluat ammattilaisen mielipiteen sisustusongelmiisi.

sinen-matto-olohuoneeseen-sopii-parketin-kanssa