Joko olette kaivaneet joulukoristeet esiin? Onko kranssit ripustettu oveen ja kynttilät sytytte tuomaan tunnelmaa? Me Sukhilla olemme aika innoissamme lähestyvästä juhlasesongista. Emme tiedä teistä, mutta pieni loma tulee meille kaikille, myös matontekijöillemme ympäri maailmaa, tarpeeseen. On aika hiljentyä ja viettää muutama päivä rauhassa perheen parissa, tai ehkä ystävien kanssa tai omassa seurassa rentoutuen, ja valmistautua uuden vuoden saapumiseen.

 

Sukhi valmistautuu joulunviettoon@missjettle.nl

 

Parasta on antaminen 

Lapsena toivelistat saattoivat venyä melkoisen pitkiksi, mutta aikuisena lahjoissa laatu korvaa määrän. Oikeastaan me Sukhilla pidämme eniten antamisesta: Onnistunut, saajalleen sopiva lahja lämmittää mieltä enemmän kuin pakettivuori itselle. Suosimme aineettomia lahjoja, olivat ne sitten lahjakortteja, lahjoituksia tai vaikkapa lupaus yhteisestä retkestä. Kun arki on muuten kiireistä, on ihanaa jos vuoden varrella odottaa yhteinen teatterielämys tai ravintoillallinen jo valmiiksi sovittuna. Jos itsellä on jo paljon, ilahduttaa voi myös lahjoittamalla vaikkapa vuohen kehitysmaassa asuvalle perheelle. Antamisen ilo ei edellytä materiaa.

 

Suosittelemme tietenkin, että mikäli haluaa täyttää kuusen alusen oikeilla paketeilla, valitsette eettistä ja ekologista, ei nopeasti kiertoon päätyvää krääsää. Koska mattomme valmistetaan tilauksesta ja niiden valmistusprosessi kestää keskimäärin 12 viikkoa, ei edes Joulupukki poroineen ehdi enää tälle vuodelle tuomaan uutta mattoa - mutta ehkäpä pyhien aikana voitte valita sopivan ja odottaa uutta sisustuselementtiä alkuvuodelle? Sukhin matot ovat luotu kestämään sukupolvelta toiselle, joten jonain päivänä voitte toivottavasti antaa mattonne lahjaksi lapsillenne.

 

Kiitos kuluneesta vuodesta 

Vuosi 2016 on ollut Sukhille hyvä vuosi. Tiimimme on saanut matkustaa sekä Intiaan että Marokkoon tapaamaan upeita käsityöläisiä, joiden ansiosta voimme ylpeinä kehua Sukhin mattoja laadukkaiksi, kauniiksi ja uniikeiksi. Joskus tekisi mieli kutsua niitä jopa taideteoksiksi. Matontekijämme suhtautuvat työhönsä kunnianhimoisesti, toisaalta on ollut ilo nähdä kuinka he viihtyvät työssään ja saavat reilun korvauksen lisäksi valmistaa mattoja iloisen ilmapiirin keskellä. Sukhi tarkoittaa nepaliksi onnea, ja olemme onnellisia nähdessämme matontekijämme ja heidän perheensä onnellisina!

 

Kiitos kuuluu myös asiakkaillemme, jotka ovat lähettäneet meille kuvia, palautetta ja tietenkin tilauksia. Toivottavasti näemme teitä myös ensi vuonna! Ja kiitos myös kaikille upeille bloggaajille, joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä. On ollut mahtavaa, että olette kertoneet Sukhin tarinaa eteenpäin. Nyt siis toivotamme teille kaikille hyviä pyhiä, muistakaa herkutella ja hemmotella itseänne!