Sukhi-matot

Sukhin uusi ‘Hygge’ intialaisten mattojen mallisto

Sukhi tuo markkinoille kolme uutta intialaisten mattojen kokoelmaa. ‘Hygge’-malliston matot ovat 100% villaa ja edustavat kauniisti hyggeilyä, kotoilua. Matot ovat käsintehtyjä ja valmistajina ovat intialaiset käsityöläiset jotka saavat työstään kunnollista palkkaa. Työllään he ylläpitävät ja vaalivat mattojen tekemisen ajatonta intialaista perinnettä.

villa-ja-huopamattojen-valmistus-sukhi

Lämmin ja kodikas design

Sukhi on luonut talvea ajatellen kolme intialaista mattomallia: palmikoidun huopamaton, palmikoidun villamaton sekä sileän punosmaton. Uudet mallistot täydentävät Sukhin käsintehtyjen ja räätälöitävissä olevien tuotteiden valikoimaa, joka löytyy kokonaisuudessaan Sukhin verkkosivuilta. Kaikki matot ovat 100% villaa, ja luovat ylellistä tunnelmaa tilaan kuin tilaan.

palmikoidut-villamatot-sukhi

Nämä lämpöiset ja pörröiset matot houkuttelevat sisätiloihin kun ilmat viilenevät.  Ne myös loihtivat kodistasi viimeisempien sisustustrendien mukaisesti kodikkaan kutsuvan. Maailmaa valloittanut, skandinaavista alkuperää oleva termi ‘Hygge’ tarkoittaakin intiimiä ja lämmintä kotona oleilua, kotoilua. Sukhin perustaja Nasia Burnet inspiroitui hyggeilystä heti siihen tutustuttuaan. “Lisäsimme uudet mallit intialaisten mattojen kokoelmiimme ajatellen juuri niitä asiakkaitamme, jotka haluavat kodistaan mahdollisimman lämpimän ja pesämäisen,“ Nasia kertoo. “Ja onko olemassa mitään, mikä toisi huoneeseen enemmän hyggeä kuin ihana ja lämmin villamatto?”

mikä-intialainen-villamatto

Ainutlaatuisten mattojen kokoelma

Lisäksi Sukhi tuo myyntiin uuden, ainutlaatuisten intialaisten mattojen erikoismalliston, joka sisältää uniikkeja ja uudistettuja mattomalleja. Käsityöläisemme tekevät matot mittatilaustyönä ja asiakkaan haluaman värityksen, designin ja mallin mukaisesti - huolella ja rakkaudella. erikoismallisto-sukhi

Uusi lyhyt dokumenttielokuva intialaisista matontekijöistä

Sukhi-matot huokuvat lämpöä joka ei johdu pelkästään käyttämästämme korkealuokkaisesta villasta. Jokainen kauttamme hankittu matto hyödyttää intialaista käsityöläistä. Voit tutustua mattojemme valmistukseen Intiassa katsomalla Sukhin verkkosivuilla olevan lyhyen dokumenttielokuvan. Elokuvan avulla näet, mikä myönteinen vaikutus sosiaalisella yrityksellä voi olla käsityöläisten ja heidän yhteisönsä elämään.

Intiassa Sukhi tekee työtä suoraan paikallisten naisten ja miesten kanssa. Tarjoamme heille ammatillista koulutusta, maksamme kunnollista palkkaa sekä annamme jokaiselle käsityöläiselle mahdollisuuden tehdä työtä kotonaan. Yhteistyö ilman välikäsiä tarkoittaa meille kevyempää kulurakennetta  ja samalla voimme vaikuttaa siihen, että meille työskentevä käsityöläinen perheineen voi hyvin: ja mikä parasta, hänen lapsensa voivat käydä koulua.


Sukhi on

Käsintehtyjä mattoja suoraan niiden valmistajilta. Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Sukhi haluaa tehdä ihmiset onnellisiksi: käsityöläiset jotka valmistavat matot, heidän perheensä ja meidän asiakkaamme. Asiakas, joka hankkii Sukhi-maton, tietää saavansa upean käsintehdyn maton suoraan siltä henkilöiltä joka on maton tehnyt. Sukhi tuo onnea ja iloa, sekä aitoja, laadukkaita mattoja kaikkiin maailman koteihin. Jos haluat lisätietoa meistä ja tuotteistamme, tervetuloa verkkosivustollemme osoitteessa www.sukhimatot.com.

tuotteidemme-sosiaaliset-vaikutukset-Sukhi

← Previous Next →