Käsintehty, laadukkaista materiaaleista valmistettu aito matto on iso investointi, jonka kuuluisi kestää jopa sukupolvelta toiselle. Sukhin mattojen hintaan vaikuttaa paitsi se, että tahdomme varmistaa mattojen olevan valmistettu vain parhaista materiaaleista, sekä tietenkin matontekijöille maksettava reilu korvaus työstään. Tiedämme, ettei arvokasta mattoa hankita hetken mielijohteesta, ja sen pitää sopia kotiin täydellisesti. Siksi tahdommekin tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden suunnitella juuri omaan sisustukseensa sopiva matto.

 
uniikki-beni-ouarain

 

Uniikki Beni Ouarain-matto 

Perinteistä marokkolaista Beni Ouarain-mattoa ei valitettavasti voi vielä itse suunnitella alusta loppuun, mutta Malika-maton kuviointi on aina ainoa laatuaan. Tämä paimentolaisheimojen pitkiä käsityöperinteitä noudattaen valmistettu paksu, lämmin ja erittäin trendikäs villamatto valmistetaan aina käsin värjäämättömästä lampaanvillasta ja neljästä erilaisesta Beni Ouarain-matosta Malika on kaikista persoonallisin. Malika-maton uniikit kuviot ovat heimon omia symboleita, jotka kertovat omaa tarinaansa esimerkiksi luonnosta, syntymästä ja uskomuksista. Tämän taideteoksen symbolien uskotaan toisinaan suojelevan pahoilta hengiltä ja tuovan hyvää onnea.

 

Huopapallomatto juuri sinun makuusi 

Nepalissa valmistetut ihanan pehmeät huopapallomatot tulevat monessa värissä, mallissa ja muodossa. Omassa valikoimassamme on suosittuja värejä sekä väriyhdistelmiä, mutta innokkaalla sisustajalla on mahdollista suunnitella juuri oman kodin väreihin sointuva matto. Värivalikoimassa on melkein 70 vaihtoehtoa, erilaisia kuvioita yhdeksän, koon ja muodonkin voi valita useammasta vaihtoehdosta. Kun olet räätälöinyt omannäköisen maton, työntekijämme Nepalissa pyörittävät mattoosi jopa tuhansia huopapalloja, joiden värjäämiseen on käytetty vain turvallisia, myrkyttömiä värejä. Maton valmistus kestää noin 12 viikkoa, ja sen jälkeen voit ihailla itse suunnittelemaasi mattoa kotonasi. Nepalilaiset matontekijämme ovat erittäin taitavia toteuttamaan asiakkaidemme visiot, joten päästä mielikuvituksesi valloilleen!

 
suunnittele-oma-huopapallomatto  

Väriä elämään turkkilaisella tilkkumatolla 

Uusinta uutta Sukhilla on värjättyjen patchwork-mattojen suunnittelutyökalu. Voit valita 13 eri väristä eniten omaa silmää miellyttävän ja koota niistä kotiisi sopivan kokonaisuuden. Räätälöity patchwork-matto on uusin vaihtoehto turkkilaisten tilkkumattojen perheessä, jossa nämä värjätyt itämaiset vintagematot ovat edustaneet värikkäintä valikoimaa. Nämä matot on tilkkujen alkuperäisen värin lisäksi värjätty kaksi kertaa käsin kirkkaan ja loistavan värin takaamiseksi ja näiden käsinsolmittujen mattojen on tarkoitus kestää perinnöksi. Päällevärjätyt matot ovat perinteisiä itämaisia mattoja modernilla mausteella, jossa hohtavien värien lisäksi ihastuttaa geometristen kuvioiden ja kukkakuvioiden kaunis sommittelu.

 
taydellinen-turkkilainen-tilkkumatto

 

Erilaisesti yhdisteltävä intialainen huopamatto 

Tiesitkö, että myös leikatusta huovasta valmistetun huopamaton voi suunnitella omaa makua miellyttäväksi? Yhdeksästä väristä voit valita omat suosikit tai yhdistellä villisti. Tämä käsin solmittu, ensiluokkaisesta Uuden Seelannin villasta valmistettu laadukas matto saapuu kotiisi joko pyöreänä tai suorakulmaisena. Leikatusta huovasta valmistettu matto on kestävä, laadukas ja ympäristöystävällinen valinta, ja nyt juuri sen näköinen kuin sinä haluat!

intiassa-valmistettu-huopamatto