• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • TILI
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
WOOL_AND_FELT_RUGS_FROM_INDIA

Frequently asked questions

Haalistuuko mattoni?

Sukhin käsityöläiset käyttävät todella taitavaa värjäysprosessia. Myös käyttämämme materiaalit ovat ensiluokkaisia. Ennen kuin kudomme langasta maton, lanka pestään useita kertoja. Myös valmis matto pestään useampia kertoja ennen kuin se lähetetään tilaajalle. Valmistusprosessimme takaa värien parhaan mahdollisen pysyvyyden. Siksi mattojemme värit eivät haalistu tai sekoitu.

Haluaisin korkealaatuisen itämaisen maton. Onko teillä antaa jotain vinkkiä siitä miten sellaisen tunnistaa ja löytää?

Miten loistava kysymys! Ja kyllä, meillä on montakin käyttökelpoista vinkkiä.

Emme voi tarpeeksi painottaa kunnollisen raaka-aineen merkitystä. Sukhin matot tehdään vain kaikkein laadukkaimmista materiaaleista. Rakastamme bambusilkkiä. Käytämme myös Uuden-Seelannin hienointa villaa.

Toinen tärkeä asia on maton solmutiheys. Maton laatu on sitä korkeampi, mitä tiheämpään solmut on solmittu.

Vielä yksi olennainen asia. Varmista, että matto on käsintehty. Koneella tehty matto on kyllä edullisempi, mutta sen laatu on usein huono. Käsintehty matto on vahvempi ja kestävämpi kuin koneellisesti valmistettu matto. Valitse aina käsinkudottu matto. Sillon voit olla vama että hankkimasi matto on laatutavaraa.

Minulla on lemmikkejä ja/tai lapsia - pitäisikö minun lykätä villa- tai huopamaton hankintaa?

Villamattomme ovat todella kestäviä. Niiden solmut ovat niin tiheässä, että lemmikkien tai lasten on lähes mahdoton saada mattoa tuhottua.

Miten mittaan minkä kokoinen matto minun pitäisi ostaa?

Mattoa ostaessa on helppo tehdä kaksi virhettä: usein asiakkaat ostavat liian pienen maton, joka ei sovikaan siihen tilaan, johon se oli tarkoitettu. Toinen virhe on, että ruokasalin mattoa ostettaessa ei oteta huomioon tilaa, jonka tuolit vievät pöydän ympärillä, ja tilaa joka tarvitaan niiden vetämiseen kauemmas pöydästä istuttaessa. Miten maton koko sitten tulisi arvioida? Mieti, mikä olisi suurin mahdollinen koko matolle - ja mieti, mikä olisi sen pienin mahdollinen koko. Onko sinulla kysyttävää? Kerro meille kysymyksesi ja ideasi sähköpostilla, ja autamme sinua mielellämme, tietenkin veloituksetta.

Olen itse suunnitellut itämaisen maton ja olisi mahtavaa jos joku kutoisi sen minulle. Tekeekö Sukhi mattoja asiakkaan omien piirustusten mukaan?

Tottakai. Meistä on hienoa jos voimme tehdä sinulle yksittäiskappaleen sinun suunnitelmasi perusteella. Kerro vaan millaisen maton haluat! Voit valita värin, koon ja valmistustavan. Melkeinpä ihan mitä vaan. Lähetä meille suunnitelmasi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Onkos Sukhilla erilaatuisia mattoja ja kuinka voin tilata niitä?

Kyllä on! Ota yhteyttä niin kerromme lisää.