• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • TILI
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
BENI_OURAIN_RUGS

Frequently asked questions

Mitä materiaaleja käytätte matoissanne?

Beni Ouarain -mattomme tehdään marokkolaisesta villasta. Villa on puhdas luonnonmateriaali, eikä sitä värjätä. Matossa on ruskeita geometrisiä kuvioita.

Kuinka kauan Beni Ouarain -mattoni valmistaminen kestää?

Jokainen paimentolaismattomme valmistetaan tilauksesta. Maton valmistusprosessi alkaa siis vasta, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Maton valmistus vaatii valtavasti työtä. Se kestää yleensä vähintään 8 viikkoa. Jos tilaat erityisen ison maton, sen valmistus voi kestää 12 viikkoa - “erityisen iso” tarkoittaa tässä tapauksessa yli kolmemetristä mattoa. Heti kun mattosi on valmis, se lähetetään sinulle. Lähetämme sinulle sähköpostilla myös seurantakoodin.

Lasketaanko maton hapsut mukaan maton kokonaismittaan?

Ei, maton mittoihin ei ole laskettu hapsuja mukaan.

Mikä on maton nukan korkeus?

Maton villanukka on 30mm korkeaa.

Voinko tilata Beni Ouarain -maton ilman hapsuja?

Totta kai! Yleensä lisäämme mattoihin koristeelliset hapsut, mutta voimme tehdä matostasi juuri sellaisen kuin haluat. Kaikki mattomme valmistetaan käsin jokaiselle asiakkaalle erikseen. Siksi voimme tehdä niihin juuri sellaisen kuvioinnin kuin haluat, tai jättää hapsut pois - kerro vain meille toiveesi!

Voinko tilata Beni Ouarain -mattoni eri kokoisena?

Ilman muuta, käsityöläisemme voivat kutoa maton minkä kokoisena tahansa, kerro vain meille, minkä kokoisen maton haluat. Haluatko paimentolaismaton, joka on suunniteltu johonkin tiettyyn tilaan? Ota yhteyttä meihin, ja annamme sinulle hinta-arvion matosta.