• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • TILI
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
CLEARANCE_RUGS

Frequently asked questions

Haluamani matto on myyty loppuun, mutta onko sitä saatavilla kenties myöhemmin?

Kaikki mattomme ovat yksilöllisiä ja uniikkeja, joten emme tuskin koskaan saa täysin samaa mattoa valikoimiimme. Mutta älä huoli, teemme parhaamme tilataksemme sinulle mahdollisimman samanlaisen maton - kunhan vain otat meihin yhteyttä ja kerrot mitä haluat.

Kuinka pian varaston tyhjennysmyynnistä ostamani matto toimitetaan?

Toimitamme mattosi noin viikon kuluessa siitä kun olet ostanut sen. Annamme sinulle myös kuljetuksen paikannustiedot heti kun mattosi on lähtenyt varastoltamme.

Miksi teillä on varaston tyhjennysmyynti jos teetätte matot aina tilauksesta?

Meille kertyy varastoa monesta eri syystä. Olemme teettäneet yksittäisiä mattoja sisustuslehtien tai -ohjelmien kuvauksia varten. Joskus olemme tilanneet koeriä ja mallikappaleita tarkoituksenamme rakentaa niiden ympärille uusi kokoelma. Ja joskus matot ovat jääneet yli jostain isommasta tilauksesta. Joka tapauksessa kaikki nämä varastossamme matot ovat samaa ensiluokkaista laatua kuin asiakkaiden tilaamat matot, eli emme myy käytettyjä tai viallisia tuotteita.

Ovat tyhjennysmyynnin matot laadultaan huonompia

Me Sukhilla olemme erittäin tarkkoja myymiemme mattojen laadun suhteen. Kaikki valikoimissamme matot täyttävät korkeat laatukriteerimme, myös varastomme poistomyynnissä olevat tuotteet. Jos kuitenkin käy niin valitettavasti, että ostamasi matto toimitetaan vahingoittuneena, ota meihin heti yhteyttä. Me selvitämme asian ja hoidamme tilauksesi nopeasti kuntoon.

Voinko palauttaa Sukhille varastomyynnistä ostamani maton?

Valitettavasti varastomyynnistä ostetuilla matoilla ei ole palautusoikeutta. Matot myydään alle tuotantokustannusten. Varastosta poistettavien mattojen hinnalla emme pysty kattamaan myöskään maton toimitus- tai palautuskuluja.