Chandvakala

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Chandvakala on kudottu suurella intohimolla ja huolella. Ja valtavan suurilla puikoilla!

Chandvakala on väriltään rauhallisen ja luonnollisen ruskea. Se on ainutlaatuinen käsintehty matto. Tämä "Chunky" villamatto on valmistettu kaikkein parhaimmasta raaka-aineesta mitä luonto suo. Puhdas villa annetaan kutojille. Heidän käsissään villasta syntyy vaikuttava ja rouhea taideteos.

Pelkät ulkonäköseikat eivät selitä villan viehätystä ja arvostusta. Villa on erittäin kestävää ja uskomattoman pehmeää koskettaa. Ronski ja täysvillainen matto kuten Chandvakala oikein odottaa että kosket sitä.

Kokeile ja testaa tätä mattoa kotonasi. Olemme varmoja että rakastut sen ulkonäköön. Nautit myös sen ylivoimaisesta pehmeydestä.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60898472
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem