• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • Tili
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
“Chunky” villamatto ja neulomalla kudottu villamatto

Etsitko jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa.

Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia.Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.

Mitä on “hygge”?

“Hygge” sanalle on vaikea löytää täydellistä käännöstä. “Hygge”on tanskaa ja tarkoittaa kaikkea mikä on mukavaa, pehmoista ja saa kotisi tuntumaan lämpimän kutsuvalta. Usko meitä, elämässä ei ole koskaan liikaa “hyggeä”!

On kenties juurikin “hyggen” ansiota, että tanskalaisia kutsutaan maailman onnellisimmaksi kansakunnaksi.

Sukhi-mattojen tarina

Vain paras on kyllin hyvää Sukhi-matoille. Emme tee mattoja massatuotantona. Yhden maton tekemiseen kuluu noin neljä viikkoa. Ja jokainen mattomme on alusta loppuun käsintehty.

Sukhi-matto tehdään ja toimitetaan suoraan sinulle. Ilman välikäsiä. Näin voimme toimia mahdollisimman joustavasti! Myös villamattomallistomme antaa sinulle värien ja mallien suhteen runsaasti valinnanvaraa.

Villamattomme ovat jo itsessään taidetta

Villamatto “Chunky” ja neulottu villamatto tuovat tilaan kuin tilaan lämpöä ja taiteellista ilmettä. Niiden erityinen pehmeys ja runsaus muuttavat kotisi kutsuvaksi. Näiden mattojen avulla kotisi saa oitis “hyggemäistä” tunnelmaa. Jotkut asiakkaamme ovat innostuneet jopa ripustamaan villamattojamme seinälle ryijymäiseen tapaan.

Kaikki villamattomme ovat räätälöitävissä. Jos et osaa päättää millaisen maton haluaisit, voit aina kääntyä oman sisustussuunnittelijamme puoleen. Hän auttaa sinua mielellään!

"Chunky" villamaton ja neulomalla kudotun villamaton ero?

Molemmat matot ovat nepalilaisten matontekijöidemme taidonnäytteitä. Kerrotaanpa hieman lisää neulottujen villamattojen luonteesta ja ulkonäöstä.

“Chunky” villamatto

Chunky villamatto on selvästi paksumpi ja runsaampi kuin käsinneulomalla kudottu villamatto. Matto näyttää ja tuntuu pehmeän pullealta (‘chunky’ tarkoittaakin ihanasti pulleaa ja pyöreää, kerrassaan runsasta!). Villalangan paksuus ja lämpö pääsevät todella oikeuksiinsa näissä matoissa.

Chunky villamatto on rohkea valinta. Se tuo rempseyttä ja rentoa mukavuutta ja pehmeyttä jokaiseen huoneeseen.

Neulomalla kudottu villamatto

Myös käsinneulottu villamattomme valmistetaan parhaasta villasta. Näissä matoissa villalanka on neulottu tiukempaan. Mattojen villa on myös huovutettu, joten ne ovat hieman jäykempiä ja napakampia kuin pehmeät Chunky villamatot.

Villamattojemme neulominen vaatii aikaa ja taitoa. Ja erittäin isoja neuloja! Mutta artesaanimme ovat sinnikkäitä. Lopputulos onkin kaiken vaivan arvoinen.

Jalkasi tulevat rakastamaan neulottuja villamattojamme. Niiden päällä on ihana kävellä ja ne kestävät kauniisti kulutusta.