Gita

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Violetti on väri, joka on kautta aikojen yhdistetty kuninkaallisiin. Violetin värin vaikutus on aina huomiota herättävä ja mieleenpainuva.

Gita-matto on väriltään syvä ja vahva violetti. Tämä "Chunky" villamatto on yksinkertaisesti unohtumaton. Gita tuo kotiin myös hyggeä. Matto herättää sinussa lämpimän utuisia tunteita.

Meistä on ihanaa tarjota asiakkaillemme vaikuttavia mattoja. Rakastamme mattoja joissa on rohkeaa asennetta. Gitan väri tekee vaikutuksen. Sen neulepinta on moitteeton. Näiden ansiosta Gita on huomion keskipiste tilassa kuin tilassa.

Ympäristöystävällinen Sukhi-matto tehdään reilun kaupan periaatteita noudattaen. Työmme auttaa säilyttämään matontekotaiteen. Joka ainoa Sukhi-matto on ainutlaatuinen ja käsintehty luomus. Voimme luvata sinulle yhden asian. Tulet rakastamaan Sukhi-mattoasi vielä vuosikausia eteenpäin.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60820912
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem