Naima - harmaa

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Me Sukhilla rakastamme yksityiskohtia. Voit olla varma, että jokainen laadukas paimentolaismattomme on valmistettu mitä suurimmalla tarkkuudella.Tämä upea Naima-matto on kauniin harmaa. Valkoinen kuviointi sekä suloiset hapsut lisäävät sen viehätysvoimaa. Matto on valmistettu puhtaasta ja ympäristöystävällisestä villasta, joka mukautuu mihin tahansa ilmastoon.Lopputuloksena on ihanan eläväinen matto. Se tuo mukanaan lämpöä ja kodikkuutta, ja voit itse valita kotiisi parhaiten sopivan koon.Beni Ouarain-mattomme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja sen tekevät sinulle taitavat, työlleen omistautuneet paikalliset työntekijämme. Toivomme, että pidät matoistamme yhtä paljon kuin mekin!Saatavana myös: Naima - valkoinen sekä Naima - pyöreä
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: