Indra

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Indra on todella hieno ja kekseliäs matto. Se sopii kaikkiin huoneisiin. Tämä "Chunky" villamatto saa sinut tuntemaan olosi harmoniseksi.

Harmonia kuvaa täydellisesti kaikkea sitä mitä Sukhi on. Tuotamme matot tavalla joka on eettinen ja ympäristöystävällinen. Uskomme hyviin tekoihin ja ajatuksiin.

Indran upea harmaa neulepinta saa aikaan jotain erityistä. Se luo maton jonka voit helposti laittaa mihin vaan. Mielestämme maton tulee olla huoleton.

Indran laatu tulee esille heti kun katsot ja kosket sitä. Siitä tulee oitis osa kotiasi. Haluamme tuoda sinulle harmoniaa.

Malli: Chunky villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2-3 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä chunky villamatto

Mikä chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto?

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60873496
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem