Isaac - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Käsinsolmittu Isaac mattomme on tehty kaikille jotka rakastavat geometrisiä muotoja ja kuvioita. Pysähdy hetkeksi ja tutki tätä upeaa mattoa. Isaac paljastaa sinulle koko ajan lisää itsestään.

Kodissasi tuskin on lattiaa mihin Isaac ei sopisi. Mutta entäpä jos ripustaisitkin sen seinälle? Teit niin tai näin, Isaac näyttää aina mahtavalta.

Käsinsolmittujen mattojen valmistaminen tehdään huolellisesti käsin. Työ vie aikaa; onhan matto täynnä yksityiskohtia ja monikerroksisuutta. Vain kaikkein taitavimmat käsityöläiset ottavat haasteen vastaan.

Isaac matto on kaikkea sitä mitä matto vaan voi olla! Rohkeat kuviot käyvät rinnan rauhoittavien ja herkkien värisävyjen kanssa. Tämä viehättävä matto on kaiken saamansa huomion arvoinen. Se puhaltaa eloa kaikkein tylsimpäänkin tilaan. Siksi Isaac-mattoa ei voi muuta kuin rakastaa.

Saatavana myös: Isaac - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 66060288, emalloc: 63840872
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem