Jahid - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Käsinsolmitut matot ovat kestävyydeltään ylivoimaisia. Lisäksi ne edustavat ylivoimaista käsityötaitoa sekä esteettisyyttä.

Taitavat käsityöläiset suunnittelevat ja kutovat mattomme. Et kenties koskaan näe mattoa joka vetää vertoja käsinsolmitulle matollemme. Ne ovat täynnä upeita yksityiskohtia ja tehty suurella ammatitaidolla.

Rakastamme Jahidin harmaa-valkoista kontrastia. Sen kauneus muistuttaa supernovaksi räjähtävää tähteä! Oletko etsinyt mattoa jossa yhdistyvät voima, energia ja itsevarmuus? Siinä tapauksessa voit lopettaa etsimisen. Jahid on kaikkea tuota ja tulet rakastamaan sitä.

Jahid on valmistettu paksusta ja ylellisestä, 100% luonnonmukaisesta Uuden-Seelannin villasta. Sen kaunis kuviointi kertoo omaa tarinaansa. Me Sukhilla uskomme kestävään tuotantoon ja Reilun kaupan pelisääntöihin. Jokainen mattomme syntyykin näitä toimintamalleja noudattaen.

Saatavana myös: Jahid - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61014192
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem