Jahid - käsintuftattu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Etsitkö mattoa joka suorastaan salpaa hengityksesi? Siinä tapauksessa käsintuftattu Jahid on oiva ja kukkarolle sopiva vaihtoehto.

Me Sukhilla haluamme tuoda upeat mattomme kaikkien saataville. Jahid-maton lennokas, räjähtävää tähteä muistuttava kuviointi vetää katseet puoleensa. Harmaat, mustat ja valkoiset geometriset viivat risteilevät maton pinnassa ja tekevät siitä todella erityisen.

Jahid on tehty ihailtavaksi ja vaalittavaksi. Jahidin design on myös tarpeeksi neutraali sopiakseen tilaan kuin tilaan. Jahid tuo elinvoimaista lämpöä kotiin tai toimistoon.

Valitsemalla Sukhi-maton teet hyvää itsellesi ja samalla myös Sukhin käsityöläisille. Uskomme reilun kaupan periaatteisiin. Käsityöläisemme saavat moninkertaista palkkaa verratuna alueen muihin palkkoihin. Tämä onkin ainoa tapa miten haluamme toimia.

Saatavana myös: Jahid -käsinsolmittu matto

Malli: Käsintuftattu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsintuftattu
Valmistusaika: Noin 8 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää: