Kalim

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 300,00 €

Hintasi: 225,00 €

Alennushinta: 150,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Valkoinen palmikoitu villamatto on todellista ylellisyyttä. Tämän maton tiiviis palmikkokuviointi hemmottelee niin katsoessa kuin koskettaessa. Anna kätesi kulkea pitkin maton pintaa: et voi olla tuntematta sen ensiluokkaista laatua.Jokaisesta kodista pitäisi löytyä neutraalin värinen matto, jonka avulla sisustusta voi piristää silmänräpäyksessä. Kaipaako jokin paikka kodissasi kipinää ja eloa? Älä huoli, Kalim-matto on todella helppo tapa toteuttaa muodonmuutos. Käsinvalmistetut villamatot ovat ainutkertaisia ja erikoislaatuisia. Materiaalina villa on ympäristöystävällistä ja kestävää, ja se sopii myös allergikkojen kotiin. Sen lisäksi se on materiaali, joka ei syty helposti palamaan.Matontekijämme Intiassa rakastavat työtään ja pitävät sitä erittäin tärkeänä. Tämä arvostus näkyy myös heidän työnsä tuloksissa.
Malli:Palmikoidut villamtot
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:2 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä palmikoidut villamatot

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 65273856, emalloc: 62807144
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem