Kamar

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 360,00 €

Hintasi: 270,00 €

Alennushinta: 180,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Parhaista matoista on moneksi. Me Sukhilla pidämme aina mielessä, miten tärkeää mattojen monikäyttöisyys on. Etsitkö palmikoitua huopamattoa, jonka voi sijoittaa minne vain? Intiassa käsinvalmistettu Kamar on jotain aivan erilaista. Se on pehmeä ja lämmin, ja sillä on himmeän harmaa sävy. Se kestää käyttöä, ja se löytää varmasti paikkansa kodistasi.Voit nähdä laadun Kamarin tiiviistä palmikkokuvioinnista: matto on valmistettu tarkkuudella, ja yksityiskohtiin on kiinnitetty runsaasti huomiota. Kiemurteleva palmikointi muistuttaa meitä merten lempeistä aalloista. Kamar-matto on rauhoittava ja luonnonläheinen, ja se täydentää lähes minkä tahansa tilan.Pitkäikäinen, monipuolinen ja kaunis. Nämä sanat sopivat täydellisesti Sukhin palmikoitujen huopamattojen kuvailuun.
Malli:Palmikoidut huopamatot
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä palmikoidut huopamatot

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62128128, emalloc: 60628080
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem