Kayum

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 300,00 €

Hintasi: 225,00 €

Alennushinta: 150,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Lämmin, maanläheinen Kayum-matto luo ympärilleen lempeää tunnelmaa. Mattojen tulisi muuttaa ympäröivän tilan ilmettä. Ehkäpä Kayum-matto onkin se puuttuva tekijä keskeneräisen huoneen sisustuksessa? Oli villamatolle tarvetta sitten toimistolla, mökillä tai kotona, olet saattanut löytää täydellisen yksilön.Villamatot ovat melko vastustamattomia. Ne kestävät käyttöä ja sopivat sen ansiosta lähes tilaan kuin tilaan. Ne tuovat mukanaan tiettyä tunnelmaa, jota ei joka matosta löydy. Monipuolinen villamatto sopeutuu erilaisiin paikkoihin ja viihtyy vaikka parvekkeella auringonpaisteessa. Uskomme, että ihastut myös tähän yksilöön!Intialaiset matontekijämme ovat palmikoineet Kayum-maton kärsivällisesti käsin. Voimme suunnitella matosta juuri sinun kotiisi sopivan. Sisustamisen tulisi olla hauskaa, leikkisää ja ennen kaikkea palkitsevaa: anna mennä, tee kodistasi juuri omannäköisesi!
Malli:Palmikoidut villamtot
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:2 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä palmikoidut villamatot

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61045504
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem