Lala

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 300,00 €

Hintasi: 225,00 €

Alennushinta: 150,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Intia on tunnettu upeista matoistaan. Monet maailman parhaimmista matoista kudotaan juuri Intiassa, ja Sukhin kautta voit helposti tilata yhden näistä ainutlaatuisista yksilöistä itsellesi. Tilaaminen on yksinkertaista, asuinpaikastasi riippumatta. Kun olet tilannut mattosi, voit odottaa postia hieman yli kuukauden kuluttua. Helppo homma!Lampaanvillasta valmistetut mattomme ovat aitoja ja juuri sinun toiveidesi mukaan tehtyjä. Niillä on jotain annettavaa jokaiseen kotiin. Kun katsot hieman tarkemmin tätä sileää punosmattoa, huomaat, että sen pinnalla vuorottelee kaksi kuviota. Lala-maton runsaat yksityiskohdat voivat muuttaa koko huoneen olemuksen. Kokeile tätä luonnonläheistä, suorakulmaista mattoa olohuoneeseen, keittiöön tai vaikka toimistoon – me olemme varmoja, että se tekee ihmeitä ympäristölleen.Lala-maton materiaalina toimiva lampaanvilla on sekä kestävää että ympäristöystävällistä. Villa on myös luonnonmukainen eristin, joka pitää kotisi lämpimänä ja viihtyisänä.
Malli:Sileä punosmatto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:1-2 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä sileä punosmatto

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60635488
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem