Lilamaya

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Lilamaya on ehdottomasti hauska matto. Meidän mielestä se on nokkela ja houkutteleva. Tämä neulottu matto on myös aika leikkisä! Rakastamme sen limenvihreää ja mustaa villaneulosta.

Neulomalla kudotut Sukhi-matot ovat silkkaa luksusta. Ne kutsuvat koskemaan itseään. Tee matoista osa jokapäiväistä elämää.

Iloinen Lilamaya kestää kovan kulutuksen. Voit laittaa sen minne hyvänsä. Sen pinta ponnahtaa aina takaisin vastaanottamaan lisää askelia. Lilamaya ei vaadi jatkuvaa hoitoa. Silti se kestää läpi elämän.

Mattomme valmistetaan maailman parhaasta villasta ja reilun kaupan periaatteita noudattaen. Sukhi voi ylpeänä tarjota sinulle mattoja joissa näkyy ja tuntuu poikkeuksellinen laatu. Haluamme että kaikki osapuolet voittavat. Matontekijämme hyötyvät. Ja sinä hyödyt.

Malli: Neulomalla kudottu villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä neulomalla kudottu villamatto

Mikä Chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60850072
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem