Mahd - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Rakastatko oranssia? Oranssi on voimakas väri. Se pääsee oikeuksiinsa käsinsolmitussa Mahd-matossa. Tutki sen toisiinsa lomittuvia tähtikuvioita. Huomaa myös maton lumoava geometrinen kuviointi.

Tämä käsinsolmittu matto on nimetty kutojansa mukaan. Mahd on Sukhin taitava ja pitkäjänteisesti työhönsä suhtautuva käsityöläinen.

Mahdin taustavärinä on kaikkialle sointuva harmaa. Mahd on täynnä kiinnostavia detaljeja. Etsitkö hyvin suunniteltua ja tehtyä mattoa joka sopii myös perintökalleudeksi? Mahd on silloin täydellinen valinta. Se on tehty kestämään vuosikymmeniä.

Hyvät olosuhteet tehdä työtä, sekä kunnon palkka kutojillemme. Ne ovat tuotantomme kulmakiviä. Mahdin kaltaiset kauniit matot syntyvät kaikkein taitavimpien kutojiemme käsissä. Kutojamme uskovat tekemäänsä työhön. Olemme onnellisia voidessamme tukea heidän omistautumista rakastamalleen työlle.

Saatavana myös: Mahd - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 60695624
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem