Manta

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Etsitkö mattoa joka on häikäisevän upea? Haluatko maton jonka voit laittaa mihin huoneeseen hyvänsä? Tulet ihastumaan Manta-mattoomme joka charmikas ja värikäs.

Vilkaise Mantan liekehtivän punaista villaneulosta. Fuksianpunainen ja tummanharmaa muodostavat yhdessä jotain varsin kaunista. On kuin mattoon olisi piilotettu monimutkaisia kuvioita. Niitä kudottu mattoon kauttaaltaan.

Kuvittele miten juoksutat sormiasi pitkin maton paksua villaa. Laita tämä ainutkertainen matto mihin tahansa huoneeseen. Matto muuttaa huoneen ilmeen ja tuo sinne lämpöä.

Sukhi-mattojen materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja kestävästi tuotettuja. Manta on oivallinen esimerkki Sukhi-laadusta.

Malli: Neulomalla kudottu villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä neulomalla kudottu villamatto

Mikä Chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 60933864
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem