Naima - pyöreä

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 380,00 €

Hintasi: 285,00 €

Alennushinta: 190,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Haluamme tarjota asiakkaillemme mattoja, joiden laadun kanssa ei voi kilpailla. Käsintehdyt, huolella kudotut matot ovat ajattomia ja kestävät myös kulutusta. Musta kuviointi tuo tähän valkeaan mattoon sopivasti vastakohtaisuutta – toivottavasti ihastut siihen!Jokainen mattomme valmistetaan tilauksesta, joten voit olla varma että se on ainutlaatuista käsityötä. Matot tulevat suoraan tekijöiltään Marokosta ilman välikäsiä, ja näin voimme varmistaa että työntekijämme saavat kunnollisen korvauksen. Kannatamme reilua kauppaa ja pidämme osaltamme huolen, että matontekijöillämme on hyvät työolot. He voivat itse valita työaikansa, ja eräät heistä jopa työskentelevät kotonaan!Sukhin matoissa yhdistyy kauneus ja käytännöllisyys tavalla, jota ei voi vastutaa.Saatavana myös: Naima - valkoinen sekä Naima - harmaa
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: