Munnawar - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Munnawar on taydellinen esimerkki siitä, miten paljon me rakastamme mattoja. Sukhin parhaat matonkutojat eivät ole säästäneet itseään eivätkä taitojaan kun he loivat Munnawarin. Munnawarissa heijastuu aito omistautuminen matontekoperinteelle.

Mielestämme sinä ansaitset parhaan mahdollisen maton. Munnawar on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista. Mattoon on käytetty bambusilkkiä sekä aitoa 100% Uuden-Seelannin villaa.

Munnawar on aistien juhlaa. Olemme horjumattoman sitoutuneita noudattamaan Reilun kaupan periaatteita. Tämä tarkoittaa, että maksamme kunnollista palkkaa työstä jota kutojamme rakastavat tehdä. Neutraalin harmaa pohjaväri luo taustaa Munnawarin fuksianpunaisille kukkakuvioille ja viivoille. Tämä on todellinen jokapaikan matto!

Saatavana myös: Munnawar - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61088704
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem