Kalpana

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Neulottu Kalpana villamatto on kerrassaan upea ja mukava. Se malliesimerkki siitä mitä käsityötaito, lahjakkuus ja korkealuokkaiset materiaalit yhdessä saavat aikaan. Tämä pätee kaikkiin Sukhi-mattoihin.

Huomaatko miten Kalpanan sinisiä ja valkoisia kuviot sekoittuvat toisiinsa. Ne ovat kuin pikseleitä. Kauempaa katsottuna vaikutelma on vieläkin ihmeellisempi. Kalpana on samalla sekä eloisa ja elegantti. Se uuttaa nopeasti huoneesi tunnelman.

Haluamme, että kosketat ja tunnustelet mattojamme. Silloin todella ymmärrät mitä Sukhi on. Jokainen matto on aikaavievän käsityön ja laadun summa.

Vaikka Kalpanan neulos on tiukka, matto on myös ihanan pehmeä. Matonvalmistuksessa villa on paras luonnonmukainen raaka-aine. Se nostaa maton aivan uudelle tasolle.

Kalpana on maailmanluokan matto. Et koskaan kyllästy kuljettamaan kättäsi sen kaunista pintaa vasten.

Malli: Neulomalla kudottu villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä neulomalla kudottu villamatto

Mikä Chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60928680
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem