Radha

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Toivoisitko omistavasi maton joka käy kaikkialle? Radha on todella monikäyttöinen matto. Se on väriltään upea vaaleanharmaa. Sen voi huoletta sijoittaa kotiin ja toimistoon.

Sukhi-matot on tarkoitettu sinne missä tapahtuu. Voit kulkea ja kävellä matoillamme niin paljon kuin haluat. Ne kestävät kovaa käyttöä.

100% Uuden-Seelannin villaa olevat mattomme tehdään alusta loppuun käsin. Huomaat eron varmasti. Valmistamme matot kestävän kehityksen ja Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti. Ne ovat ympäristöystävällisiä mattoja. Käsinneulottu Sukhi-matto on markkinoiden laadukkain villamatto.

Malli: Neulomalla kudottu villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä neulomalla kudottu villamatto

Mikä Chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 60924384
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem