• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • TILI
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Tapaa matontekijöitämme Intiassa

Sukhin Intian tiimi koostuu kutojista. He valmistavat mattomme täysin käsityönä.

huopamatto-leikatusta-huovasta-intia

Me olemme ylpeitä siitä, että heidän työnsä on osa pitkää perinnettä. He käyttävät työssään samoja tekniikoita kuin heidän esi-isänsä satoja vuosia sitten.

Eräs intialaisten villamattojen erityispiirre on, että niitä valmistavat vain miehet. Käsityöläisemme asuvat Bikanerissa, Intiassa. Tämä miesten käsityöläisperinne on hyvin erilainen monien muiden maiden perinteestä.

Taitavat matontekijämme takaavat sen, että jokainen matto on varmasti ainutlaatuinen. Jokainen niistä on yksilöllinen, oikea taideteos.

Aitoja luonnonmateriaaleja

Me käytämme mattojemme valmistukseen aitoja luonnon raaka-aineita. Luonnonmateriaalit ovat ihanan ylellisiä, ja kohtelemme niitä hellävaroen, jotta ne säilyttävät kaikki ominaisuutensa myös työprosessin aikana.

Reilu palkka

Sukhi-mattoja valmistavat käsityöläiset ovat taitavia työssään, ja taitavalle työntekijälle kuuluu reilu palkka. Yrityksemme tarjoaa heille mahdollisuudet hyvään elämään.

Maksamme työntekijöillemme palkkaa, joka on 2-3 kertaa alueen keskiansiota enemmän. He voivat elää mukavasti, huolehtia perheistään, ja heidän lapsensa voivat menestyä koulussa.

Käsityöläisillemme on tärkeää tieto, että asiakkaamme arvostavat heidän työtään. Heidän tekemillään matoilla on merkitystä muillekin ihmisille, ja se tekee heidän työstään merkityksellistä.

Monilla intialaisista työntekijöistämme ei ole muodollista koulutusta. Heille työn ohessa tarjoamamme koulutus on tärkeää. Käsityöläisemme kertovat meille usein, miten he ovat ylpeitä työstään.