• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • Tili
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Tapaa huopapallomattojemme tekijöitä

Olemme ylpeitä Katmandun tiimistämme, ja ihailemme heidän työtään. Meille on tärkeää, että osaltamme voimme myös auttaa tämän käsityömuodon säilymisessä.

tapaa-huopapallomattojemme-tekijöitä-huopapallomatto

Lähdetäänpä tapaamaan mattojemme tekijöitä:

Mattojamme valmistavat käsityöläiset kertovat, että on kolme syytä, miksi he pitävät työstään:

1. Heidän työnsä on joustavaa
2. Heidän palkkansa on 2-3 kertaa seudun keskipalkkaa korkeampi
3. He voivat olla ylpeitä työstään

Useimmilla työntekijöistämme ei ole muodollista koulutusta. Kun he tulevat meille töhin, he saavat koulutuksen työhönsä ja heille maksetaan reilu palkka.

Työpajamme Katmandussa

Sukhin työpajoissa et koskaan näe ihmisiä työskentelemässä ahtaissa oloissa. Meillä on kaksi pientä työpajaa Katmandussa, Nepalissa.

Palkkaamme käsityöläisiä, jotka asuvat kävelyetäisyydellä työpajoistamme. Usein he työskentelevät kotoaan käsin voidakseen työn ohessa hoitaa lapsiaan.

Kun työntekijä saa maton valmiiksi kotonaan, hänen tarvitsee vain tuoda se yhteen Katmandun työpajoistamme.

Kuka on tehnyt juuri sinun mattosi?

Suunnilleen puolet Nepalin tiimistämme huolehtii huopapallojen valmistuksesta. Toiset työntekijät keskittyvät mattojen valmistukseen. Muutamien vastuulla on uusien työntekijöiden kouluttaminen, laaduntarkkailu, työnjohto ja mattojen noutaminen työpajalle.

Kun työntekijämme saa maton valmiiksi, hän kiinnittää mattoon etiketin, jossa lukee hänen nimensä. Näin voit ottaa yhteyttä mattosi valmistaneeseen käsityöläiseen. Voit halutessasi lähettää hänelle sähköpostia kiittääksesi häntä siitä valtavasta työmäärästä, mikä mattosi valmistamiseen on tarvittu. Hän ilahtuu viestistäsi varmasti!