• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • TILI
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Mikä huopapallomatto?

Tekeekö sinun mieli saada itsellesi ihana huopapallomatto? Meidän mattomme ovat nepalilaisten käsityöläisten valmistamia. Me tarjoamme näiden käsityöläisten taidokkaasti tekemille matoille näyteikkunan, ja siitä olemme ylpeitä joka ikinen päivä.

mika-huopapallomatto

Matot ovat silmäterämme

Jokainen matto koostuu tuhansista käsin pyöritellyistä huopapalloista! Mattojen suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Voit tilata mattojamme neliskulmaisina tai pyöreinä ja lukemattoman monissa väreissä. Voit olla varma, että mattosi on taatusti ainoa laatuaan.

Mattojen materiaali on 100% puhdasta uutta villaa. Villa mattoihimme toimitetaan Uudesta Seelannista. Kun olet päässyt näkemään - ja varsinkin kokeilemaan - yhtä matoistamme huomaat, että villaa materiaalina ei korvaa mikään.

Sukhin tyyliin

Kun ostat meiltä Sukhi-maton voit olla varma yhdestä asiasta: mattosi tulee suoraan käsityöläiseltä, joka sen on tehnyt. Me emme käytä välittäjiä tai kalliita tukkuliikkeitä. Me myymme mattoja vain netin kautta, ja niinpä meidän ei tarvitse maksaa kalliita vuokria myymälätiloista. Niinpä hintamme ovat reilusti edullisemmat kuin muualla näkemäsi.

tiimi-huopapallomatto-sukhi

Reilun kaupan periaatteemme

Meillä on Nepalissa kaksi työpajaa. Kuinka paljon mattosi tehnyt käsityöläinen ansaitsee työstään? 2-3 kertaa alueen keskipalkan. Koska meille on erittäin tärkeää käydä vain reilua kauppaa. Jokaisella nepalilaisella työntekijällämme on oma tarinansa. Me olemme voineet auttaa näitä naisia parantamaan elämänlaatuaan samalla kun tarjoamme heille työn, josta he nauttivat.

Tapaa Hira, Rita ja Mina

Olemme tehneet videon kolmesta nepalilaisesta käsityöläisestämme: Hirasta, Ritasta ja Minasta. Käytä hetkinen siihen, että kuuntelet, miten he kertovat omin sanoin tarinansa. Osta Sukhi-huopapallomatto ja - arvaa mitä? Ostoksellasi autat suoraan yhtä ihmistä parantamaan elämäänsä.

Me olemme ihastuneet huopapallomattojen perinteeseen ja siihen käsityötaitoon mikä niiden tekemiseen tarvitaan. Meidän tavoitteemme on säilyttää tuo perinne. Lue eteenpäin, niin ymmärrät miksi!