• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • Tili
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Mikä intialainen villamatto?

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.

intialainen-villamatto-intia-sukhi

Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.

Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.

Miksi hankkia käsinkudottu matto?

Käsinkudotun maton hankkimiseen on monta syytä. Ensinnäkin, kun ostat käsintehdyn Sukhi-maton, ostat ainutlaatuisen käsityötaidon näytteen. Käsinkudotut mattomme ovat myös erittäin lujaa tekoa. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle, ja matostasi tulee perintökalleus, jonka voit jättää lapsillesi. Lue lisää intialaisten käsintehtyjen mattojen kokoelmastamme.

1. Huopamatto leikatusta huovasta

Olemme aivan ihastuneet leikatusta huovasta tehtyihin Sukhi-mattoihin. Ne ovat ylellisen tuntuisia ja niiden design on hyvin kekseliäs; ikiaikainen materiaali kohtaa niissä nykypäivän sisustustrendit. Ne on helppo yhdistää kodin sisustukseen.

Miten tällainen huopamatto oikein tehdään? Intialaiset työntekijämme solmivat matot käsin Uuden Seelannin villasta tehdyistä huopasuika|eista. Yhteen mattoon käytetään lukematon määrä pieniä huopasuikaleita.

Monimutkaisen valmistusprosessin lopputuloksena on matto joka on hienostunut ja tyylikäs.

Mattojen materiaaliksi valitaan korkealuokkaisinta luonnon villaa. Haluamme mattojemme olevan designer-laatua, ja siksi olemme erittäin tarkkoja raaka-aineen valinnassa, jotta lopputuloksena on matto, jonka tyyli ja tuntuma ovat aivan erityiset.

Huopa on yksi vanhimpia ihmisen käyttämiä tekstiilejä. Nyt, tuhansia vuosia myöhemmin, se on edelleen arvokas materiaali. Me rakastamme huopaa, koska se on kaunis, lämmin ja kestävä materiaali - ja lisäksi erittäin ympäristöystävällinen.

huopamatto-leikatusta-huovasta

2. Huopamatto huovutetusta langasta

Nämä huopamatot tehdään Uuden Seelannin villasta huovutetuista langoista. Kuvasta näet, miten matto näyttää siltä kuin se olisi tehty pienistä kivistä. Huopalenkit ovat niin paksuja, että ne muodostavat tämän pinnan.

Jokainen huopamatto on intialaisten käsityöläistemme taidonnäyte. He työskentelevät viikkojen ajan solmien huopalenkit matoksi. Lopputuloksena on ihailtavan taidokas matto.

Mattojen värivaihtoehtoja on seitsemän erilaista, joten löydät varmasti kotiisi parhaiten sopivan värin. Nämä huopamatot sopivat yhtä lailla moderniin kuin klassisempaankin sisustukseen.

Ihastut varmasti näihin paksuihin mattoihin. Ne tuovat kotiin juhlavaa ja iloista tunnelmaa. Mattojen väriyhdistelmät ovat harkittuja ja täyteläisiä ja tuloksena on huomiotaherättävän kaunis matto.

Huovutetuista lenkeistä tehty villamatto on aivan erityisen pehmeä jalan alla. Pääset nauttimaan mukavimmasta mahdollisesta matosta ja upeista väreistä.

huopamatto-huovutetusta-langasta

3. Huovutettu kivimatto

Mitä, onko matto todella tehty kivistä? Itse asiassa Sukhi-kivimatot on tehty 100% villasta. Käytämme mattoihimme vain pehmeintä ja korkealuokkaisinta Uuden Seelannin villaa, koska siinä on suuri ero.

Asiakkaamme ovat ihastuneet siihen, miten nämä matot näyttävät aivan kiviseltä merenrannalta - mutta kun astut matolle, se on jalan alla pehmeä ja lämmin. Mainio tapa tuoda kotiisi kappale luontoa ja samalla hauska yksityiskohta sisustukseesi.

Matoissa on kauniita harmaan, ruskean ja valkoisen sävyjä. Sukhi-kivimatot sopivatkin täydellisesti huoneeseen, johon kaivataan neutraaleja sävyjä.

Näiden mattojen design on hyvin yksityiskohtainen. Ne tuovat syvyyttä sisustukseen. Äläkä hämmästy, jos kaikki vieraasi haluvat koskettaa mattoasi nähdäkseen, onko se todella kiveä!

huovutettu-kivimatto-sukhi

4. Villamatto suljetuista lenkeistä

Kaipaatko jalkojesi alle lämmittävää mattoa? Haluatko tuntea aidon villan pehmeyden? Nämä matot ovat matoista lämpimimpiä. Ja ne ovat erittäin lujaa tekoa, voit luottaa siihen, että mattosi kestää arjen kulutuksessa. Villalenkeistä tehdyt matot on valmistettu huovutetusta Uuden Seelannin villasta. Paksut villasuikaleet on taitetltu tiiviisti. Näin syntyy tiukkoja villatupsuja. Vaikutelma on kiehtova ja lopputulokse~a on erittäin miellyttävän tuntuinen matto.

Meiltä löydät villalenkkimattoja kuudessa värissä ja neliskulmaisena. Voit valita valkoisen, mustan, harmaan, luonnonvalkoisen, kamelinruskean tai ruskean maton. Nämä neutraalit värit sopivat erityisen hyvin mattojen luonnolliseen ilmeeseen.

Villamatto sopii kotonasi mihin tahansa huoneeseen - ja minne tahansa päätätkin sen sijoittaa, siitä tulee huoneen katseenvangitsija.

villamatto-suljetuysta-lenkeista-sukhi

5. Palmikoidut huopamatot

Palmikoidut huopamattomme ovat jotain ennennäkemätöntä. Nämä matot ovat valmistettu Intiassa ja ne ovat 100 % villaa. Mikä sitten on niin erityistä huovutuksessa? Se on tekniikka, joka tekee villasta vielä entistä kestävämpää sekä kosteuttahylkivämpää. Käsittelyn jälkeen huovutettu villa on hellävaraisesti letitetty upeaksi matoksi.

Sukhin palmikoituja huopamattoja valmistetaan kuudessa kauniissa värissä. Matontekijämme värjäävät matot käsin. Maton koko on täysin räätälöitävissä. Valitse siis matoista mieluisin: palmikoidut huopamatot ovat yhtä aikaa sekä käytännöllisiä että ylellisiä.

palmikoidut-huopamatot

6. Palmikoidut villamatot

Entäpä jos onni olisikin tehty villasta? Se kietoisi sinut suureen lämpimään syleilyyn, se muistuttaisi sinua lempivillapaidastasi. Nämä asiat tulevat meille mieleen kun ajattelemme palmikoituja villamattojamme.

Nämä paksut, lämpimät matot ovat käsin kudottu villasta. Ne ovat tehty uskomattoman pehmeiksi. Matontekijämme ovat valmistaneet nämä kotoisat matot pidettäväksi parhaalla paikalla kotonasi, jotta voit nauttia niiden luomasta lempeästä tunnelmasta.

Jokainen palmikoitu villamatto on erilainen: voit valita kolmesta kauniista väristä ja räätälöidä maton makusi mukaan!

palmikoidut-villamatot

7. Sileä punosmatto

Sileät punosmattomme poikkeavat hieman joukosta. Tahdomme kertoa muutaman syyn sille, miksi nämä perinteiset intialaiset matot ovat niin uniikkeja.

Ensinnäkin nämä matot valmistetaan punosmaisesti kutomalla, ei solmimalla. Tämän ainutlaatuisen maton kuviointi tulee esiin maton molemmilla puolilla.

Ja toisin kuin villamatot yleensä, sileät punosmattomme eivät nukkaa. Lähes kaikista villamatoista irtoaa aluksi nukka, mutta sileä punosmatto on valmistettu niin, että se on heti ensimmäisestä päivästä saakka tasainen ja virtaviivainen– huonekalut suorastaan liukuvat sen päällä. Tämä tarkoittaa tietenkin myös vähemmän pölyä ja irtokarvaa!

Sukhin sileitä punosmattoja on saatavilla neljässä eri värissä. Mikä on sinun suosikkisi?

sileä-punosmatto-ull