• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • Tili
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Tämä on Sukhi

“Sukhi” on nepalia ja tarkoittaa onnellista.

Mikä tekee meidät onnellisiksi? Korkealuokkaisten, käsintehtyjen mattojen tekeminen. Ikiaikaisten matontekotaitojen ylläpitäminen. Ja se, että kohtelemme artesaanejamme arvokkaasti ja kunnioittavasti.

about-sukhi

Onnellisuutta siitä, että olet osa tarinaamme

Valitsemalla Sukhi-maton jaat kanssamme saman arvomaailman. Tiedämme hymyn nousevan kasvoillesi kun uusi Sukhi-mattosi ilmaantuu kotiovellesi.

Onnellisuutta käsityötaidoista

Autamme käsityöläisiä ympäri maailmaa säilyttämään ja ylläpitämään omaa käsityöläisperinnettään. Matonteko on heidän taidettaan. Ja tällä taiteella on oma historiansa ja tarinansa.

Emme koskaan tyydy tekemään mattoja koneellisesti. Haluamme kunnioittaa perinteitä. Pidämme tärkeänä sitä, että vanhat käsityöläistraditiot säilyvät ja siirtyvät sukupolvelta toiselle.

Onnellisuutta hyvistä työskentelyolosuhteista

Sukhin käsityöläiset saavat työstään kunnollista palkkaa. Olemme ylpeitä artisaaneistamme ja kohtelemme heitä hyvin. Vastavuoroisesti saamme heiltä
mattoja, joissa näkyy ja tuntuu laadun lisäksi aito työnilo ja innostus.

Oletko koskaan miettinyt mattojemme nimiä? Olemme tietenkin nimenneet matot niiden tekijöiden mukaan!

Onnellisuutta sanoa hyvästit välikäsille

Työskentelemme suoraan matontekijöiden kanssa. Ilman välikäsiä, ilman turhia varastotiloja ja suuria varastoja. Näin vältymme turhilta kustannuksilta, eikä sinun tarvitse maksaa mistään muusta kuin kauniista matostasi.

Tämä avoin ja suoraviivainen tapa tehdä yhteistyötä hyödyttää siis meitä kaikkia.

about-sukhi-nepal

Onnellisuutta siitä että otat meihin yhteyttä

Otamme aina ilolla vastaan kysymyksiä ja palautetta. Haluatko tietää lisää matoistamme? Onko sinulla erikoistoiveita? Ehkä mieltäsi askarruttaa jokin muu?

Kysy ihmeessä! Me vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.

Ystävällisesti
Sukhi-tiimi