Mikä Sukhi?

Sukhin tavoite on hyvin yksinkertainen: me haluamme tarjota sinulle laadukkaita käsintehtyjä mattoja.

Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Asiakkaat sanovat usein, että meidän mattomme tekevät heidät onnellisiksi. He ostavat meiltä, koska tietävät saavansa hienon käsintehdyn maton, joka tulee suoraan maton valmistaneelta työntekijältä.

about-sukhi

Meillä on edullisemmat hinnat

Me teemme suoraa yhteistyötä matot valmistavien ihmisten kanssa, siksi saamme mattomme edullisemmin. Meillä ei ole turhia varastoja, liiketiloja tai välittäjiä - vain kauniita mattoja.

Voit räätälöidä oman mattosi

Maton valmistus alkaa vasta kun tilaat sen, siksi jokainen matto on helppo räätälöidä. Kerro vain, millaisen maton juuri sinä haluaisit!

Me takaamme työntekijöillemme hyvät työolosuhteet

Sukhi-mattoja valmistavat lahjakkaat tekijät, ja meidän mielestämme heille kuuluu hyvä palkka ja kunnolliset työolosuhteet. Niinpä voit ostaa kauniin maton tietäen, että sen valmistanutta käsityöläistä on kohdeltu reilusti.

Mietitkö ikinä, mistä mattomme saavat nimensä? Me jopa nimeämme matot niiden matontekijöiden mukaan, jotka ovat olleet mukana mattomallien kehittämisessä.

about-sukhi-nepal

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi ja kysymyksesi. Kysy meiltä matoista, niiden räätälöinnistä tai muusta, mikä mietityttää sinua.

Kiitos!

Sukhi-tiimi