Mina

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tummat sinisen ja harmaan sävyt tekevät tästä matosta todella näyttävän. Kuvittele edessäsi sisäänneulottujen ja kudottujen värien valtatie.

Mina on jokapaikan matto. Se sopii täydellisesti makuuhuoneeseen ja eteiseen. Tai sijoita se sinne missä työskentelet. Mina tuo jokaiseen tilaan rentoa fiilistä.

Sukhi-matot tuntuvat aina ylellisiltä. Kokeile kulkea Sukhi-matolla. Se tekee kodistasi lämpimän, vieraanvaraisen ja kutsuvan.

Mattoja on monenlaisia. Sukhi-matoissa yhdistyvät hämmästyttävä taiteellisuus ja ihastuttavat luonnonmukaiset, käsittelemättömät ja ympäristöystävälliset raaka-aineet. Mattomme ovat silmiä ja aisteja hivelevä kokemus.

Kosketa mitä hyvänsä Sukhi-mattoa. Esimerkiksi Minaa, vaikka vain hetken. Ymmärrät miten Sukhi-matto eroaa muista matoista.

Malli: Neulomalla kudottu villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä neulomalla kudottu villamatto

Mikä Chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60887200
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem