Mohit

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 300,00 €

Hintasi: 225,00 €

Alennushinta: 150,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kukapa ei rakastaisi lämpimiä, harmaita villapaitoja? Mohit-matto tuo lempivaatteesi pehmeyden osaksi kotiasi. Se on oikea sisustajan unelma.Mohit-maton pinnalla vuorottelevat kaksi kaunista kuviota. Se on juuri niin huolellisesti valmistettu kuin miltä näyttääkin. Meille ei riitä, että mattomme näyttävät upeilta. Niiden pitää olla myös äärimmäisen laadukkaita, jotta ne kestävät kotisi keskipisteenä vuosikymmenten ajan.Matontekijämme kutovat matot 100 % lampaanvillasta äärimmäisellä tarkkuudella. Jokaisen Sukhimaton mukana uuteen kotiin matkustaa palanen Intian tiimimme intohimoa ja ylpeyttä. He arvostavat työtään, ja me haluamme osoittaa arvostustamme maksamalla heille reilun korvauksen työstään.Tahdotko pehmeän mattosi olevan myös vahva ja kestävä? Tästä lampaanvillaisesta yksilöstä eivät matot juuri lujatekoisimmiksi tule!
Malli:Sileä punosmatto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:1-2 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä sileä punosmatto

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60471504
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem